Elektra

Elektra. Oplossingsgericht en duurzaam.

Het repareren van een lamp, het uitbreiden van uw groepenkast, het plaatsen van een oplaadpaal voor uw elektrische auto of het aanleggen van een geheel nieuwe elektrische installatie in uw woning. Als gediplomeerd elektricien hebben we alle kennis en materialen in huis voor de aanleg en het onderhoud van uw elektrische installaties.

Reparaties

Problemen met technische installaties? Neem dan contact op met Weststrate! Een stopcontact dat niet meer werkt, een probleem met de groepenkast of een schakelaar of dimmer die kapot is. Weststrate zorgt ervoor dat deze kleine reparaties op een nette manier worden gerepareerd.

Elektrische installatie

Is de elektrische installatie in uw woning of bedrijfspand niet meer van deze tijd? Of wilt u overstappen op LED verlichting? Weststrate helpt u graag met het vernieuwen (of het nieuw aanleggen) van uw installatie. Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat dat helemaal past bij uw woon- of werksituatie.

Meterkasten

Het kan zijn dat uw groepenkast moet worden vervangen vanwege de modernisering van uw woning, wellicht is een uitbreiding nodig om een nieuwe groep aan te maken of heeft u krachtstroom nodig voor de nieuwe oplaadpaal van uw elektrische auto. Wat uw situatie ook is, wij komen graag langs voor een goede inventarisatie.

Zo doen we dat

Bij Weststrate verbouw en installatie staan uw wensen centraal. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Door ons totaalpakket aan diensten kunnen wij u helpen van idee tot realisatie. Om tot het beste resultaat te komen doorlopen wij de volgende stappen met u:

Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën

Met hulp van onze leveranciers selecteert u de gewenste materialen

U ontvangt een gedetailleerde offerte

Wij bespreken de werkzaamheden en maken een planning

De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd