Verbouwen

Verbouwen. Vergroot het comfort van uw woning of bedrijfspand.

Een (grote of kleine) verbouwing vergroot het comfort van uw huis of werkplek. Elke aanpassing zorgt ervoor dat u prettiger kunt wonen en werken. Een nieuwe keuken, het vergroten van de woonkamer met een aanbouw, het creëren van extra werkplekken of de totale renovatie van uw woning of bedrijfspand. Zowel onze zakelijke als particuliere opdrachtgevers weten: wanneer u gaat verbouwen met Weststrate komt het goed! Onze ervaring, het hebben van één aanspreekpunt tijdens de verbouwing en het bieden van gedegen advies bewijst zich al vele jaren.

Reparaties

Voor zowel grote als kleine reparaties kunt u terecht bij Weststrate. Of het nou gaat om het repareren van houten kozijnen, het vervangen van lampen, het of het afhangen van deuren. Wij zorgen ervoor dat de klus voorspoedig en op een nette manier wordt  uitgevoerd.

Aanbouw

U bent gelukkig met uw woning of bedrijfspand, maar kan wel wat extra woon- en werkruimte gebruiken? Dan is het plaatsen van een dakkapel, het creëren van een nieuwe werkplek op zolder of het aanbouwen van een extra kamer een goede optie.

Verbouwen

Elke verbouwing heeft als doel het woon- en werkcomfort van uw woning of bedrijfspand te vergroten. Hoe groot of klein uw verbouwing ook is, het team van Weststrate gaat graag samen met u aan de slag om deze wensen te realiseren.

Zo doen we dat

Bij Weststrate verbouw en installatie staan uw wensen centraal. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Door ons totaalpakket aan diensten kunnen wij u helpen van idee tot realisatie. Om tot het beste resultaat te komen doorlopen wij de volgende stappen met u:

Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën

Met hulp van onze leveranciers selecteert u de gewenste materialen

Op basis van de wensen en werkzaamheden maken wij een offerte

Wij bespreken de werkzaamheden en maken een planning

De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd