Sanitair

Sanitair. Goed en degelijk.

Sanitair moet goed en degelijk zijn. Dat is waar Weststrate voor staat.  Als totaalinstallateur kunnen wij u helpen met de kleine reparaties (zoals een lekkende kraan), het renoveren of aanleggen van een complete badkamer of toilet en het plaatsen van compleet nieuw leidingwerk. Uiteraard voorzien we u van deskundig advies wanneer wij uw badkamer of het toilet mogen vervangen of plaatsen. Een mooie badkamer of toilet is natuurlijk niets zonder gedegen riolering. Daarom kunt u ook voor (klein) rioleringswerk terecht bij Weststrate.

Reparaties

Voor zowel grote als kleine reparaties kunt u terecht bij Weststrate. Of het nou gaat om een lekkende kraan, het vervangen van een kapotte spiegel in de badkamer, een toilet dat blijft lopen of het vervangen van een douchecabine. Wij zorgen ervoor dat een reparatie voorspoedig en op een nette manier wordt  uitgevoerd.

Renovatie

Het renoveren van sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vraagt wat ervaring. Het is een ingrijpende klus die u niet zomaar uit handen geeft. Met Weststrate haalt u bijna 65 jaar ervaring in huis, kiest u voor één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en kunt u rekenen op deskundig advies.

Badkamer of toilet

De aanleg van een nieuwe badkamer of toilet. Iets waar u waarschijnlijk al heel lang naar heeft uitgekeken en waar u vast al wat ideeën bij heeft. Het team van Weststrate gaat graag, samen met u, aan de slag om deze wensen te realiseren.

Zo doen we dat

Bij Weststrate verbouw en installatie staan uw wensen centraal. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Als totaalinstallateur helpen wij u graag van idee tot realisatie. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring, vakkundig advies en persoonlijk begeleiding. Om tot het beste resultaat te komen doorlopen wij de volgende stappen met u:

Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën

Met hulp van onze leveranciers selecteert u de gewenste materialen

U ontvangt een gedetailleerde offerte

Wij bespreken de werkzaamheden en maken een planning

De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd