Over ons

Gedreven, persoonlijk en betrouwbaar

Al sinds 1953 zorgt Weststrate ervoor dat u warm en comfortabel kunt wonen en werken. Het bedrijf, dat in Kortgene is opgericht, werd in 1973 overgenomen door Joost Weststrate en zijn vrouw Willy Weststrate. De naam Installatiebedrijf Weststrate werd een feit.

In 2009 kwam Christiaan Baars ‘in de zaak’. De tijd waarin kennis en ervaring wordt overgedragen breekt aan. Jarenlang werkt Christiaan onder het scherpe toeziend oog van meneer Weststrate. Het leveren van kwalitatief goede diensten en de uitstekende service wordt gewaardeerd. Het bedrijf groeit en krijgt steeds meer een vaste klantenkring.

In 2013 nemen Christiaan en Rosanne het bedrijf over. Het dienstenpakket wordt uitgebreid door ook renovatie van woningen en bedrijven aan te bieden. Hierdoor kan een totaalpakket van diensten, bestaande uit verbouwen, elektra, sanitair en verwarming, worden aangeboden. Het logo en de huisstijl wordt gemoderniseerd en ook wordt er geïnvesteerd in gereedschappen en meters om de opleveringen van een projecten volgens de geldende normen op te kunnen leveren.

Een aantal dingen blijven onveranderd. De naam Weststrate blijft. Net als de visie waar het bedrijf 65 jaar geleden me is gestart, namelijk: ”Het aanbieden van diensten en producten waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen en altijd klaar staan om service te verlenen”.

DSC_0829 kopie

0 Totaalinstallateur

0 diensten

0 jaar ervaring

0 tevreden klanten per jaar

Ons team

Sinds 2013 leiden Christiaan & Rosanne met veel plezier Weststrate verbouw & installatie. Hiernaast leest u wat meer over hen.

Uiteraad kunnen wij niet alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Doordat wij een netwerk van vakkundige mensen om ons heen hebben verzameld kunnen wij vele projecten aanpakken. Wij vertellen u hier graag meer over in een kennismakingsgesprek.

Christiaan Baars
Totaalinstallateur

Is gedreven in zijn werk. Kijkt positief de toekomst in. Heeft letterlijk van zijn hobby, zijn werk gemaakt en krijgt veel energie van een mooi resultaat.

Rosanne van de Vreede
Advies & administratie

Heeft graag contact met mensen en zorgt voor de uitstekende service. Haar visie: tevreden klanten zijn het waardevolste bezit van ons bedrijf!